Till Falkenberg,

Vi på 3C Production har en tomt som inte utnyttjas, vad gör man då? Jo, man bygger en militär hinderbana. 3000m2 kan ju inte bara ligga där? Och är det så att det finns plats och man har lite energi över, då bygger man, det är sen gammalt.
Det är ju även så att det är roligare att ge än att få. Därför kommer det att vara gratis för alla att komma och träna.

Banan är till för alla! Ung, gammal, glada motionärer eller aktiva idrottskvinnor och män som vill hög prestera. Alla är välkomna! Är du ensam kommer du säkert att träffa någon som du kan träna tillsammans med och utmana och peppa. Eller du kanske vill vara ensam? Det går bra det med. Du väljer själv hur fort du vill ta dig runt. Det viktiga är att kroppen får röra sig och andas frisk luft!

Naturligtvis är banan konditionskrävande (om du tar i), men det tränar vi snabbt upp, Styrka ja! för hela kroppen på ett naturligt sätt. Mentalstyrka, självklart blir man stolt över sig själv när man har klarat en utmaning. Träna i lag eller grupp och få en skön sammanhållning. Peppa varandra!
Eller prova bara att ta dig runt, utmana din svåger, de är ju alltid stora i truten.

Det enda du behöver att tänka på är oömma kläder då det klättras, kryps och kan bli både lerigt och blött. Handskar kan vara bra i alla väder.
Men det är så det ska vara: –in i skiten! Kämpa!

3C banan kommer att vara öppen dygnet runt, inga ursäkter för att du inte hinner eller att tiden inte passar dig. Självklart kan det bli för mörkt och du inte hittar längre….
I framtiden kanske vi kan sätta upp belysning.

Det kommer inte att vara någon tidsbokning, bara kör! Och som sagt, gratis!

Du hittar 3C banan på Vinbergshed, bredvid 3C Production, Styrvägen 1 i Fbg.

Med hjälp av massor av vänner håller vi på att färdigställa banan, riktig när den blir färdig vet vi inte men de kommer du att få reda på, på något sätt.

Vi syns på 3C banan!

Johan Strömberg

Bilden: Världens just nu bästa grävare, Ove Gräv från Vinberg fixar till det sista så vi kan börja bygga i helgen.