Spara energi

Spara energi – täta fönster och dörrar

Att spara energi är en av de viktigaste saker vi kan göra. Att hålla elförbrukningen nere för miljöns skull är ett måste, samtidigt som vi behöver hålla kostnaderna nere när elpriserna bara rusar. Det gäller helt enkelt att se över vad man själv kan göra för att hålla elförbrukningen nere. Och det finns gott om enkla knep som kan sänka energianvändningen. Ett utav dem är att byta till nya fönster och dörrar. CC-Fönsterdrev är en expanderande fönsterlist som är enkel att montera på fönster-och dörrkarmar, under samt efter montage.

Inget drag med täta karmar

En normalstor villa förbrukar ungefär 20.000 kilowattimmar el varje år för uppvärmning, och man kan spara mycket el genom att förhindra att värme läcker ut genom fönster och dörrar. Något som kan läcka mycket värme är altandörrar, så se över att fönsterkarmar och dörrkarmar är täta, och byt skadade tätningslister med jämna mellanrum. Tätningslister för fönster och dörrar håller ditt hem varmt samtidigt som det spar energi.

Håll draget ute under alla årstider

Om du bor i ett trähus märker du att trä är ett levande material som rör sig. CC-Fönsterdrev är flexibelt så när huset rör på sig följer fönsterdrevet med i rörelsen, vilket gör att karmen därför alltid håller tätt. Snickare väljer gärna vårt drev då det går snabbt att montera och alltid ger bästa resultat. CC-Fönsterdrev hänger alltid med och slutar aldrig att jobba!

Kontakta oss gärna om ni har frågor. Vi är specialister på isolering för fönster och dörrar!