Referenser

Några referenser

Nedan visar vi ett urval av våra referenser.

skanska

Skanska

Skanskas svenska affärsverksamhet är en av Skanskas utvalda hemmamarknader. Här utvecklar, bygger och underhåller vi den fysiska miljön för människor att bo, resa och arbeta i men också skolor, sjukhus, vägar, industrier, kommersiella lokaler och broar. Vi bygger välfärd varje dag och allt vi gör kan du ta på och se.

ph

Peterson & Hansson

Peterson & Hansson Byggnads AB har varit i branschen i över 40 år och är ett av Hallands största byggföretag. Vi räknar på och utför alla slags byggnadsarbeten, allt ifrån små servicearbeten till byggnation av villor, flerfamiljshus och industrier.

willanordic_1

Willa Nordic

Det första huset signerat Willa Nordic byggdes 1989. Redan då var vår filosofi att bygga hus på ett mer effektivt sätt än när man bygger lösvirkeshus. Något av ett småländskt drag.

national-gummi

National Gummi

Startades 1941 och drivs idag av tredje generationen Rössel. Från att ha varit en typisk gummifabrik med formpressning och slangtillverkning som dominerande verksamhet har National under åren mer och mer profilerat sig mot följande; Extrudering och bearbetning av profiler i gummi och TPE. Formpressning av gummidetaljer. Konfektionering av cellulära material, filt och gummiduk. Formsprutning av plastdetaljer i företagets nyaste del: National Plast.

SAPA

Sapa utvecklar, tillverkar och marknadsför förädlade profiler, profilbaserade byggsystem och värmeväxlarband i aluminium. Sapa är indelat i verksamhetsområdena Profiler, Building System och Heat Transfer. Sapa är ledande inom sina områden och har kunder i bygg-, transport-, verkstad och telekom-industrin. Sapa omsätter 32,5 miljarder kronor och har 14 000 anställda.

ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, med verksamhet även i Baltikum och Ryssland. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 23 miljarder SEK och ca 5 300 anställda.

Abetong

Abetong AB

Abetong, HeidelbergCement i Sverige uppför betongkonstruktion med specialdrev. Till Botten samt alla skarvar till syllen så har vi tillverkat 60mm tjocka och 150mm breda drev.

0120-size

Lägenheter centrala Falkenberg

I centrala Falkenberg uppför man ett nytt lägenhetskomplex mellan två av stadens största nattklubbar, Grand Hotell samt Gustaf Bratt. Alla fönster och dörrar, glaspartier drevas med CC-Fönsterdrev, här finns det höga krav på Decibel nivån.

Byggherre: Petterson & Hansson

0131-size

Hertings Gård

Alla huskroppar på Hertings Gård är drevade med CC-Fönsterdrev.

fabo

FABO 120 Moderna Passivhus

Lägenheter 2011-2012. All drevning är utfört med CC-Fönsterdrev.

Byggherre: Petterson & Hansson

facebook

Facebook Serverhall, Luleå

3-C Production AB levererar CC-Fönsterdrev till Facebook som NCC bygger i Luleå

Byggherre: NCC

tinnerbacken

Tinnerbäcken Södra, Linköping

Vår produkt CC-Fönsterdrev klarar kraven i kriterierna för svanenmärkt flerbostadshus och levereras till Skanska Sverige AB:s projekt Tinnerbäcken Södra, Linköping.