Ett trevligt återseende mellan falkenbergarna!

Det är alltid speciellt när gamla vänner får möjlighet att träffas igen, och det var precis vad som hände när Anders Ljungblad och Johan Strömberg möttes idag. Under sina yngre dagar umgicks de mycket som kompisar, men nu sågs de igen under mer städade former och några erfarenheter rikare.

Anders Ljungblad, som är projektledare hos Vattenfall, tog ansvar för att planera ett studiebesök och valet föll på besöka 3-C Production i Falkenberg. Företaget drivs av Johan Strömberg, som är grundare och engagerad ledare för verksamheten.

Torsdagen började på bästa sätt med en kopp gott bryggkaffe, ännu godare fikabröd, och en hel del entusiastiskt monolog-snack från Johan. Efter den goda starten tog Johan med sig Anders med 15 st kollegor från Vattenfall på en rundtur genom fabriken.

Vi hoppas att det var en intressant upplevelse att se familjeföretagets produktion på nära håll och höra visionen att driva fabriken helt fossilfritt. Vi på 3-C Production uppskattade era engagerande frågor och nyfikenhet!

Vi vill rikta ett stort tack till Anders med projektledar-kollegor för att ni valde att besöka just oss, vi uppskattade verkligen vårt möte. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka!

en grupp projektledare från vattenfall gör studiebesök hos 3c production fabrik i falkenberg
vattenfall på studiebesök med civilingenförer hos familjeföretag i falkenberg
anders ljungblad projektledare på vattenfall möter johan strömberg vd för 3c production
3c production driver fabriken fossilfritt i falkenberg

Läs mer om 3-C Production och våra visioner här.