Isolering av fönster

Isolering av fönster spar energi & miljö

Genom isolering av fönster och dörrar kan man spara både energi, miljö och pengar. Fönster och dörrar är mycket utsatta för vind och kyla, och undermålig isolering kan kosta stora mängder energi som i sin tur orsakar onödiga uppvärmningskostnader. Med CC-Fönsterdrev kan du snabbt och enkelt själv täta dina fönsterkarmar och spara energi. Vårt expanderande fönsterdrev är helt flexibelt och kan aldrig trycka såpass mycket på en karm så att det bågnar och fönstret/dörren går trögt.

Täta fönster mot drag

Drag kan vara en riktig energibov under kalla månader då kall luft letar sig in genom springor och värmen kan försvinna snabbt. Med CC-Fönsterdrev skyddar du effektivt ditt hem mot både drag och kyla. Du spar energikostnader när du isolerar dina fönsterkarmar och dörrkarmar, och det är även skonsamt för miljön. Vårt expanderande fönsterdrev gör så att värmen stannar inne och kylan ute.

Se här hur enkelt du monterar CC-Fönsterdrev

CC-Fönsterdrev

3C tätningslist består av finporig, impregnerad skumplast som är 30 mm tjock och som pressas samman till en tjocklek av 2 mm. CC-Fönsterdrev klipps i lagom längd och förs in i spalten mellan karm och sidostycke. Vid normal rumstemperatur expanderar remsan till sin fulla tjocklek på 1-3 timmar. Remsan förblir elastisk och kan därmed efterjusteras.

CC-Fönsterdrev är Sveriges mest väldokumenterade och godkända drev. CC-Fönsterdrev finns hos välsorterade bygghandlare och återförsäljare över hela landet.