Expanderande list

Expanderande list för täta fönster och dörrar

Även fast vår expanderande list har fönster i sitt namn så den att använda till mycket annat! Utöver de produkter ni hittar i handeln så tillverkar vi allt från stora expanderande lister för hela väggblock till supertunna lister för diverse industrier. Vi tillverkar även speciella dimensioner av expanderande lister som används mycket i stockvirkeshus.

Vår list passar till mer än fönster och dörrar

Våra expanderande lister är diffusionsöppna vilket gör att de passar till stockvirkeshus samt till äldre hus där man vill att huset ska andas. Men våra expanderande lister passar till mycket mer än fönster och dörrar. Har du ett äldre hus med springor lite här och där? Klipp till och peta in lite CC-Fönsterdrev och det håller tätt!

  • Tips : Vill du arbeta en längre stund med en rulle? Förvara först rullen i frysen en stund, kylan gör så att expansionstiden förlängs. Du kan även tejpa ihop en påbörjad rulle och förvara den i frysen. Så kan du använda resten nästa gång!
  • Detsamma gäller när du ska montera i kallare väder, förvara inte drevet i ett kallt utrymme som till exempel en byggbil under natten. En rulle kan aldrig förstöras av olika temperaturer, men då expanderar drevet snabbare.

Skyddar mot drag och kyla

Med CC-Fönsterdrev skyddar du effektivt ditt hem mot drag och kyla. Med en expanderande tätningslist isolerar du enkelt dina fönster och dörrar samtidigt som du spar energi. Drag kan vara en riktig energibov under kalla månader, och orsaka höga uppvärmningskostnader. Kall luft letar sig in genom fönsterspringor och värmen kan försvinna snabbt. Med CC-Fönsterdrev kan du effektivt skydda ditt hem mot drag och spara energikostnader.

Se här hur enkelt du monterar CC-Fönsterdrev

CC-Fönsterdrev

CC-Fönsterdrev är Sveriges mest väldokumenterade och godkända drev och finns hos välsorterade bygghandlare och återförsäljare över hela landet.