3C fönsterdrev

Fönsterdrev från 3C Production

Varje dag levereras det cirka 2000 fönsterdrev från 3C Production, och allt tillverkas i vår nya fabrik i Falkenberg. Vi är 20 medarbetare, vi levererar till 20 länder och har 400 återförsäljare runtom i landet.

CC Fönsterdrev

3C tätningslist består av finporig, impregnerad skumplast som är 30 mm tjock och som pressas samman till en tjocklek av 2 mm. CC Fönsterdrev klipps i lagom längd och förs in i spalten mellan karm och sidostycke. Vid normal rumstemperatur expanderar remsan till sin fulla tjocklek på 1-3 timmar. Remsan förblir elastisk och kan därmed efterjusteras. CC Fönsterdrev är Sveriges mest väldokumenterade och godkända drev. CC Fönsterdrev finns hos välsorterade bygghandlare och återförsäljare över hela landet.

Miljöarbetet är viktigt för oss

Vi värnar om att ha ett kretslopp i fabriken, och en så liten på verkan på naturen som möjligt. Det vi kan göra för att minska utsläppen gör vi, allt för att nå målen. Miljöarbetet är mycket viktigt för 3C Productions utveckling. Dessutom är det hela företagets bestämda uppfattning att en levande och fungerande natur är av största betydelse för vår livskvalitet.

Att ha en trivsam miljö att jobba i blir man bara glad av!

Vi grävde upp två stora stenar och så blev det en fontän som möter dej på morgonen.
Fontana de Drevi!